Retningslinjer for kostholdet i helseinstitusjoner

av (utgiver).

Skaff og Universitetsforlaget 2010 Heftet

2 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Statens ernæringsråds "Retningslinjer for kostholdet i helseinstitusjoner" gir anbefalinger for matstell til pasienter og beboere i ulike institusjoner. Ved siden av konkrete råd om valg av matvarer og menyer knyttet til de ulike kostformene, gir boka en redegjørelse for den medisinske bakgrunnen som er grunnlaget for retningslinjene. Retningslinjene er beregnet på kjøkken-, helse- og pleiepersonell i institusjoner, men boka vil også være nyttig for helsepersonell i åpnen omsorg, leger og andre som gir råd eller underviser om kosthold og helse.

Omtale fra forlaget

De offisielle retningslinjene for kosthold Ingen mat gir næring før den er spist. Kostholdet er en viktig del av behandlingsopplegget. I boka presenteres både det medisinske grunnlaget for anbefalingene om kosthold og matlaging og konkrete råd om valg av matvarer og menyer.

Bokdetaljer

Forlag Skaff Universitetsforlaget

Utgivelsesår 2010

Format Heftet

ISBN13 9788213028721

EAN 9788213028721

Språk Bokmål

Sider 216

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

2 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket