Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Statens ernæringsråds "Retningslinjer for kostholdet i helseinstitusjoner" gir anbefalinger for matstell til pasienter og beboere i ulike institusjoner. Ved siden av konkrete råd om valg av matvarer og menyer knyttet til de ulike kostformene, gir boka en redegjørelse for den medisinske bakgrunnen som er grunnlaget for retningslinjene. Retningslinjene er beregnet på kjøkken-, helse- og pleiepersonell i institusjoner, men boka vil også være nyttig for helsepersonell i åpnen omsorg, leger og andre som gir råd eller underviser om kosthold og helse.
Omtale fra forlaget
De offisielle retningslinjene for kosthold Ingen mat gir næring før den er spist. Kostholdet er en viktig del av behandlingsopplegget. I boka presenteres både det medisinske grunnlaget for anbefalingene om kosthold og matlaging og konkrete råd om valg av matvarer og menyer.
Forlag Skaff Universitetsforlaget
Utgivelsesår 2010
Format Heftet
ISBN13 9788213028721
EAN 9788213028721
Språk Bokmål
Sider 216
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket2 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket