Reiser i innland

av (forfatter) og Sven-Erik Knoff (foto).

FotoKnoff 2021 Innbundet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

Låtskriver, tekstforfatter og opphavspersonen bak Postgirobygget, Arne Hurlen har sammen med filmskaper og fotograf Sven-Erik Knoff, laget bok med fotografier fra hele Norge med unike tekster til hvert bilde.

Boken er innbundet på 368 sider, veier nesten to kilo og med sine 179 fotografier og unike tekster passer den kanskje bedre på stuebordet enn i bokhyllen. Reiser i innland ble til ved at Sven-Erik Knoff kontaktet Arne Hurlen med forespørsel om han ville skrive tekster til sitt ønske om å lage bok.
Selv om tittelen assosierer til reise, så er ikke dette en reisebok i tradisjonell forstand.
- Tekstene ble til ved at jeg ble inspirert av hva jeg så i bildene akkurat der og da, sier Arne Hurlen. - Litt som å skrive tekster til låter, men denne gangen uten musikken. Sånn sett kan man jo si at dette er en lydløs komposisjon.

- Da Sven-Erik for noen måneder siden spurte om jeg ville skrive tekster til hans fotografier, fra hans reiser i Norge, tenkte jeg at det kommer jeg ikke til å få til. For jeg trodde det skulle handle om sevje som siger og no ser eg atter slike fjell og dalar. Men så løp fantasien løpsk, og det endte med en reise innover, til nærhet, relasjoner, invasjon, politikk og verdensrom. Nå er vi stolte av det vi har fått til. Jeg tror den kan bidra til overraskelse, undring, ettertanke og latter, sier Arne Hurlen.

Bokdetaljer

Forlag FotoKnoff

Utgivelsesår 2021

Format Innbundet

ISBN13 9788230350270

EAN 9788230350270

Språk Bokmål

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket