Boka er en helhetlig presentasjon av reiselivets delprodukter: opplevelse, aktivitet, innkvartering, servering og transport. Med bakgrunn i et sted eller geografisk område, settes delproduktene inn i en modell for det helhetlige reiselivsprodukt. Dessuten gir boka en innføring i emnet attraksjonsutvikling. Emnet berører alle som vil beskjeftige seg med reiseliv, og er lite omtalt i norsk litteratur. Innføringsbok for studenter på høgskolenivå og et verktøy for praktikere i planlegging og utvikling av reiseliv på alle nivå fra bedrift til destinasjon og region. Med litteraturliste.
Forlag Mjøsbok Universitetsbokhandel
Utgivelsesår 1993