Siden begynnelsen av 90-tallet er det gjort en serie forsøk med samordning i velferdsforvaltningen, helt fra samarbeid mellom frittstående etater til en fullt integrert enhetsforvaltning. Klienter fra forsøksserien er blitt fulgt over flere år for å belyse hvilken type forvaltning som er best egnet til å realisere arbeidslinjen. Boka viser resultater på klientnivå med ulike modeller for samordning i velferdsforvaltningen. Den gjennomgår også strømmen av reformforslag til forbedringer i velferdsforvaltningen, og de argumenter som hittil, i all hovedsak, har ført til status quo. Har litteraturliste.
Forlag Kommuneforlaget
Utgivelsesår 2002