Regnbuedragen

av (forfatter) og R.G. Read (illustratør).

Gaveca 2017 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 5.00 (1 terningkast.)

1 bokelsker følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

Barnebok på både norsk og engelsk. Historien begynner en vindfull dag på Hove utenfor Arendal. Regnbuedragen blir tatt av vinden, og her begynner reisen i Norge. I sin søken for å komme hjem igjen til Hove treffer den både norske og engelske tradisjonsfigurer. Men hvor ender ferden? På Hove?

Bokdetaljer

Parallell tittel The rainbow kite

Forlag Gaveca

Utgivelsesår 2017

Format Innbundet

ISBN13 9788293520092

EAN 9788293520092

Omtalt sted Norge Storbritannia

Språk Bokmål Flerspråklig Engelsk

Sider 36

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 1 0 0 0 0

Bokomtaler

Dette er en bildebok om en papir-drages ferd ut i verden. Det er tekst på engelsk og norsk.

Gutten Valentin og moren er ute på Hove i Augst Agder og flyr en regnbuedrage. Det kommer en storm og dragen flyr sin vei. Vi følger reisen fra dragens perspektiv. Dragen drar forbi Lofoten, Tromsø, Galdhøgpiggen, London og ender tilslutt på Hove i Sør-England. På veien får dragen hjelp av nordlyset, en trekkfugl, og den Røde dragen fra Wales. Tilslutt finner gutten James og faren hans dragen, og dragen får et nytt liv i England.

Dette en bok som jeg vil anbefale å lese for barn. Barna får høre om ulike værfenomener og steder og dra sammen på en spennende reise. Her et er lenge innlegg om boken på bloggen min.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Da han våkner er han omgitt av et magnetisk grønt, blått og magenta lys. Det er utrolig vakkert, synes han. Regnbuedragen ser et ansikt inni lyset. «Hvem er du? Og hvor er jeg?» , undrer Regnbuedragen.

«Jeg heter Aurora Borealis, men mange kaller meg nordlyset. Du er nå i Tromsø i Nord-Norge. Hvor kommer du fra?» spør Aurora.

«Jeg kommer fra et sted i Sør- Norge, som heter Hove. Det var en kraftig storm som førte meg nordover. Jeg har mistet en venn som pleide å fly sammen med meg, holde i hyssingen min. Nå må jeg fly på egenhånd og det er ikke særlig moro.» sier Regnbuedragen, som nå føler seg veldig trist.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

1 bokelsker følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket