Håndbok om de ansattes representasjonsrett i de styrende organer innen et aksjeselskap. Om samarbeidet i de enkelte selskapsorganer og maktdelingen mellom dem, og om vilkårene for at styrereprentasjon og bedriftsforsamling skal opprettes. Fremgangsmåten ved valg av de ansattes representanter blir også gjennomgått. I boka finner du i tillegg særregler for statsselskaper og enkelte næringer behandlet i egne kapitler, og en redegjørelse for mulighetene til å søke unntak fra lovens og forskriftenes regler om representasjonsretten. Boka krever ingen forkunnskaper.
Forlag Tiden
Utgivelsesår 1992