Boka gir en gjennomgang av de 100 raskeste bilene som er bygget i løpet av det siste hundreåret, blant annet sportsbiler fra italienske Ferrari, Lamborghini og Maserati, britiske Aston Martin, Jaguar, og McLarens F1. Biler fra andre land er også representert, som svenske Koenigsegg, og franske Bugatti. Hvert enkelt bilmerke blir grundig presentert, med oversikt over toppfart, motortype, akselerasjon, etc. Har register.
Forlag Spektrum
Utgivelsesår 2006
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket4 bokelskere følger dette verket.