Undersøkelsen retter søkelyset mot nordmenn som møter frem til vanlige søndagsgudstjenester i Den norske kirke. Med denne undersøkelsen søker man å finne svar på hvor ofte nordmenn går til høymesse, ut fra hvilke motiver og forventninger de møter opp, hvorvidt disse innfris, samt hvilke råd de vil gi prest og menighet om gudstjenestelivets videre utvikling på stedet. Heftet kan komme til nytte som utgangspunkt for samtale og en videre utvikling av det lokale gudstjenesteliv. Med litteraturliste.
Forlag Verbum
Utgivelsesår 1993