Ramsalt skipskost

av (forfatter).

Kapabel 2016 Innbundet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

RAMSALT SKIPSKOST
Vi var sjøens menn og kvinner og trivdes med det livet vi levde. Vi mønstret på lange kontrakter og vi pakket for sommer og vinter når vi reiste ut. Vi bodde på arbeidsplassen og spiste våre tre varme måltider daglig. Vi hadde faste retter til faste dager. Retter som var nærmest identiske på de fleste skip i handelsflåten. Var det bønner og bacon til frokost, ja da var det lørdag og utskei klokken 12:00. Kjøttkakene og fruktsuppen var uløselig knyttet til hverandre, likeså var saltkjøtt og raspeballer obligatorisk på torsdager og det var aldri en lørdag uten spekesild, risgrøt og rød saft til lunsj.

Denne boken er mitt tilbakeblikk på min yrkeskarriere i byssa med ramsalt skipskost og gode minner ...

Arne Sivertsen (f. 1947) reiste ut som 15-åring i 1963 og valgte byssa som arbeidsplass. Frem til han ble pensjonist i 2006 opplevde han utviklingen i kostholdet på sjøen. Arne Sivertsen har tidligere gitt ut boken "15 år og førstereis".

Bokdetaljer

Forlag Kapabel

Utgivelsesår 2016

Format Innbundet

ISBN13 9788281631007

EAN 9788281631007

Språk Bokmål

Sider 160

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket