Rakfisk i godt lag

av (forfatter).

Samlaget 2009 Innbundet

1 bokelsker følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Forfattaren presenterer her nøkkelen til god rakfisk, frå du dreg fisken over ripa til du saltar han og let han godgjere seg. Boka gir eit innblikk i tradisjonane rundt rakfisk. Har ordliste og litteraturliste.

Omtale fra forlaget

Noregs største rakfiskentusiast hyller rakfisken som festskapar og trendy tradisjon! Den tradisjonelle matretten har blitt allemannseige i norsk mat- og festkultur. I denne boka får du ikkje berre fisking, legging, saltinnhald og kjemiske prosessar, men også alle dei store og små arrangementa knytte til maten. Det har oppstått årvisse ritual, i private lag og i større samkomer landet rundt og folkerike festivalar der rakfisken står i sentrum. Boka gir deg eit fyldig innblikk i alt dette. Boka er gjennomillustrert.

Bokdetaljer

Forlag Samlaget

Utgivelsesår 2009

Format Innbundet

ISBN13 9788252173741

EAN 9788252173741

Språk Nynorsk

Sider 173

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

1 bokelsker følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket