Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Forfattaren presenterer her nøkkelen til god rakfisk, frå du dreg fisken over ripa til du saltar han og let han godgjere seg. Boka gir eit innblikk i tradisjonane rundt rakfisk. Har ordliste og litteraturliste.
Omtale fra forlaget
Noregs største rakfiskentusiast hyller rakfisken som festskapar og trendy tradisjon! Den tradisjonelle matretten har blitt allemannseige i norsk mat- og festkultur. I denne boka får du ikkje berre fisking, legging, saltinnhald og kjemiske prosessar, men også alle dei store og små arrangementa knytte til maten. Det har oppstått årvisse ritual, i private lag og i større samkomer landet rundt og folkerike festivalar der rakfisken står i sentrum. Boka gir deg eit fyldig innblikk i alt dette. Boka er gjennomillustrert.
Forlag Samlaget
Utgivelsesår 2009
Format Innbundet
ISBN13 9788252173741
EAN 9788252173741
Språk Nynorsk
Sider 173
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket1 bokelsker følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket