Rakefisk

mat for hertuger og frie bønder

av (forfatter) og Halvor Heuch (forfatter).

Cappelen Damm faktum 2011 Innbundet

1 bokelsker følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

Rakefisk er "slow-food", en matvare som trenger både modningstid og fagkunnskap i

form av mye erfaring og lange tradisjoner. Denne boken gir alle matmennesker et

vell av historisk viten om rakefisk i norsk mattradisjon og fagkunnskap om hva

rakefisk egentlig er og hvordan den fremstilles.

Fra innholdet: Rakefiskens historie i norsk tradisjon - og i andre land. Oppskrifter og forslag til servering av rakefisk, både tradisjonelle og moderne. Grundig fremstilling av hvordan rakefisk lages trygt og sikkert, og hva det er som skaper rakefiskens særegne smak. For den som vil gå i dybden: Modningsprosessenes kjemi.

Boken vant Gourmand World Cookbook Awards 2007 - "Beste fiske- og sjømatkokebok i verden."

Bokdetaljer

Forlag Cappelen Damm faktum

Utgivelsesår 2011

Format Innbundet

ISBN13 9788202361013

EAN 9788202361013

Språk Bokmål

Sider 173

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

1 bokelsker følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket