Rafa

My Story

av (forfatter) og John Carlin (forfatter).

Sphere 2011 Hardcover

Se på denne utgaven hos amazon.co.uk Kjøp boka hos ark.no

Forlag Sphere

Utgivelsesår 2011

Format Hardcover

Detaljer

Anmeldt av: Heeirthan Shanthan
"Rafa" er selvbiografien til Rafael Nadal,den verdenskjente tennisspilleren. I samarbeid med John Carlin,har han skrevet litt om veien hans til verdenstoppen,fra sin egen barndom til hans første Wimbledon-tittel. Som ung drev han både med fotball og tennis,og han har reflektert over hvor vanskelig det var å velge mellom de to sportene. Noe av det jeg synes er interessant med boka er at man får vite mer spesifikt hvordan han klarte å overvinne skader som kunne ha kostet han karrieren. Jeg mener denne boken er bra fordi den kan være lærerik for alle idrettsutøvere,og fordi den forteller om det viktigste i livet til en av de fremste og mestvinnende tennisspillerne i historien. Hans filosofi og rutiner kan også være nyttig for unge spillere som ønsker å komme på hans nivå eller høyere.
Dette er en av mine favorittbøker.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Boken om Rafael Nadal er en spennende historie om livet til en utrolig vellykket tennisspiller. Boken forteller om hans utrolige reise fra han var et lite barn, til han vant sin første Wimbledon tittel. Boken er er skrevet på engelsk.

Jeg likte denne boken veldig godt. Ikke bare fordi jeg selv er tennisspiller, men også fordi den forteller en spennende historie, og er skrevet på en veldig god måte.