Radka

et portrett av Radka Toneff

set it free

av (forfatter), Radka Toneff (musiker), Arild Andersen (musiker), Alex Riel (musiker), Jon Christensen (musiker), Svein Christiansen (musiker), Pål Thowsen (musiker), Jon Eberson (musiker), Lars Jansson (musiker), Jon Balke (musiker) og Steve Dobrogosz (musiker).

Karen Frivik 2008 CD

2 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Dette er en musikkdokumentar om jazzsangerinnen Radka Toneff som endte sitt liv i 1982, bare tretti år gammel. Det er en montasje av musikk, intervjuer og barndomsopptak. Vi hører Sis Toneff (mor), Jana Toneff (søster), Toni Toneff (far fra gamle opptak), Nina Kjølaas, Arild Andersen og Alex Riel.

Omtale fra forlaget

Nå foreligger den endelig på CD - en av NRKs mest etterspurte dokumentarer -portrettet av Radka Toneff som endte sitt liv i 1982, bare 30 år gammel. Produksjonen er en montasje av musikk og fortellerelementer. Her fortelles historien om Radka Toneffs liv sett med familien og nære venners øyne. Og her er unike opptak av Radka fra barndommen der hun synger, forteller historier og mottar pianoundervisning av sin mor. Portrettet har leng vært en viktig kilde til å forstå denne sangerinnen som gikk bort så alt for tidlig. Og mange har etterlyst en CD. Nå foreligger utgivelsen med topp lydkvalitet, presentert med fotos av Radka som barn og voksen. Karen Frivik som har laget dokumentaren er journalist i NRK. Portrettet av Radka Toneff mottok sølv i Prix Italia i 2000.

Bokdetaljer

Forlag Karen Frivik

Utgivelsesår 2008

Format CD

ISBN13 9788230311653

EAN 9788230311653

Omtalt sted Norge

Omtalt person Radka Toneff

Språk Bokmål

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket