Radiopiratene

av (forfatter).

Transit 2007 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 5.00 (1 terningkast.)

2 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Karl Jonathan flytter sammen med faren tilbake til farens barndomshjem i Skjelleruten. De finner raskt ut at bygda er blitt til et skrekkbilde av et trygghetssamfunn, styrt av radioprateren Johannes Jansen. Daglige formaninger ljomer over bygda via radiostasjonen, og den som bryter sikkerhetsreglene, blir straffet. Karl Johan setter i gang et opprør sammen med venninna Sisseline. Boka bygger på filmen med samme tittel.

Omtale fra forlaget

"Forsiktig trakk de seg bort fra de andre, og utenfor synsvidde løp de av gårde, gjennom skogen, mot den gamle fabrikken. De passerte Konrads leirplass, godt i skjul, lurte seg inn i radiopipa og hastet opp trappa. Det var en krevende operasjon med tykke svømmevester på, men endelig sto de foran radiosenderen." Karl Jonathan og faren flytter ut av byen og tilbake til farens nedslitte barndomshjem i bygda "Skjelleruten". De finner raskt ut at Skjelleruten er blitt til et skrekkbilde av et trygghetssamfunn, strengt regissert av den lokale lederen og radioprateren Johannes Jansen. Barna må gå med hjelm hele dagen, alle hushjørner er polstret med skumgummi og alle trær er sikret mot klatring. Daglige formaninger ljomer over bygda via radiostasjonen, og den som bryter de mange sikkerhetsreglene, blir straffet. Sammen med venninnen Sisseline setter Karl Jonatan i gang et opprør mot trygghetstyrannen. Radiopiratene er skrevet av forfatteren bak filmen Radiopiratene (2007).

Bokdetaljer

Forlag Transit

Utgivelsesår 2007

Format Innbundet

ISBN13 9788275960878

EAN 9788275960878

Språk Bokmål

Sider 121

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 1 0 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket


Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

2 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket