Her får du to skumle radiogrøss av heksemesteren John Dickson Carr, selveste mesteren i svarte kunster og mirakuløse mysterier. Veddemål med døden: Robert Penderel veddet med sin grumme onkel at han i seks måneder skulle klare å unngå døden. Nå står bare fem timer igjen.I tivoliets forheksede mølle kommer sannhetens øyeblikk og det perfekte mord blir iverksatt ... Bøddelen venter ikke: Tenk deg å våkne midt på natten i dødscellen, og få vite at du skal henrettes ved daggry, for et mord du ikke husker, og er uskyldig i. Dette er hva Helen Barton opplever. Men snakker hun sant? Og kan Gideon Fell bevise det før bøddelen tar fatt?
Forlag Lydbokforlaget NRK
Utgivelsesår 2013
Format Lydfil
Serie Krim og spenning fra Radioteatret
Genre Krim
Elsker John Dickson Carr <3 Selvfølgelig er mye av historiene hans basert på twisten på slutten slik at når jeg hørte denne og hadde leste første historien før, var punchen vekk. Isenesettelsen er bra - jeg elsker Radioteatret også.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket19 bokelskere følger dette verket.