Radikale innovasjoner i etablerte foretak

av (forfatter), Martin Gjelsvik (forfatter), Øystein Hatteland (forfatter), Geir Nybø (forfatter) og Ragnar Tveterås (forfatter).

Fagbokforlaget 2004 Innbundet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Forfatterne tar opp temaet rundt nyveltninger på arbeidsplassen. Boken er basert på beskrivelser av organisasjonsendringer i fire store norske foretak. Forfatterne analyserer helheten i prosessene fra grunnideer til de settes ut i live, kommersialiseres og genererer inntekt for bedriftene. Med beskrivelser av prosessenes eksistens og sentrale funksjoner og roller. Boken er skrevet for bedriftsledere og studenter som ønsker mer viten rundt temaet. Med referanser og register.

Omtale fra forlaget

Boken beskriver og analyserer radikale innovasjoner og interne innovasjonsprosesser i bestående foretak. Den viser hvordan innovasjon er en betingelse for vekst og grunnlag for konkurransefortrinn. Boken viser et teoretisk rammeverk for å forstå hvordan entreprenørskap og innovasjonsprosesser foregår i etablerte foretak. Med bakgrunn i et forskningsprosjekt utført av Rogalandsforskning og Høgskolen i Stavanger presenterer boken innovasjonsprosessene i fire veletablerte foretak i Rogalandsområdet. To av foretakene er store internasjonale aktører innenfor henholdsvis landbruksmaskiner og havbruk, de to andre betydelige regionale aktører innen bank/finans og energi. Med dette som rammer konsentrerer forfatterne seg om å analysere og beskrive helheten i innovasjonsprosessen fra ideer oppstår til de eventuelt kommersialiseres og genererer inntekt for bedriftene. Boken fokuserer dermed på innovasjonenes livsløp og identifiserer sentrale funksjoner og roller. Bidragsytere i boken er Martin Gjelsvik, Geir Nybø, Ragnar Tveterås, Øystein Hatteland, Ole Andreas Engen og Henrik Kvadsheim.

Bokdetaljer

Forlag Fagbokforlaget

Utgivelsesår 2004

Format Innbundet

ISBN13 9788245000986

EAN 9788245000986

Språk Bokmål

Sider 252

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket