Råstoffer, produksjon og konservering

grunnkurs hotell- og næringsmiddelfag

av (forfatter), Leif Lynum (forfatter) og Stein Nilsen (forfatter).

Universitetsforlaget 1998 Heftet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boken er delt i fagene råstofflære og produksjons- og konserveringslære. Hvert av fagene omhandler grunnleggende produksjon med forklaringer, og forteller noe om maskiner og utstyr. Hygiene og økonomi er vektlagt. Med oppgaver og stikkordregister.

Omtale fra forlaget

Grunnleggende lærebok nært knyttet til læreplanen. Med fargebilder og varierte oppgaver. Boka dekker råstofflære og produksjons- og konserveringslære. Råstoffdelen gir en innføring i råstoffenes egenskaper, bruksområder, behandling og lagring. Fargebilder viser de viktigste råstoffene. Produksjons- og konserveringsdelen innledes med grunnleggende teori om konservering, der konserveringseffekten blir forklart ut fra mikroorganismenes vekstbetingelser. Hvert av de seks «fagene» omhandler grunnleggende produksjon. Boka har mange typer oppgaver.

Bokdetaljer

Forlag Universitetsforlaget

Utgivelsesår 1998

Format Heftet

ISBN13 9788200419921

EAN 9788200419921

Språk Bokmål

Sider 326

Utgave 2

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket