Omtale fra forlaget
Den boka du no held i handa, er ein del av eit større læreverk for utdanningsprogrammet restaurant- og matfag Vg1, skriven i samsvar med læreplanen og intensjonane i Kunnskapsløftet. Boka tek opp tema som er viktige for alle som skal arbeide med mat, til dømes hygiene, maskinar, utstyr og dei råstoffa vi bruker når vi lagar mat. Boka tek for seg ulike drikkevarer, og vi lærer å vurdere kvalitet og kostnader i matproduksjonen. Ho fortel også litt om dei mange bransjane i restaurant- og matfaga. Britt Elisabeth Olsen er hovudforfattar og redaktør for boka. Ho er utdanna kokk og har brei arbeidserfaring frå fleire restaurantar og hotell i inn- og utland. Ho arbeider no som produktutviklar og fagleg konsulent ved Gastronomisk Institutt AS. Læremiddelverket i restaurant- og matfag Vg1 er utvikla i samarbeid mellom Fagbokforlaget, Gastronomisk Institutt og Grieg Multimedia.
Forlag Fagbokforlaget
Utgivelsesår 2007
Format Heftet
ISBN13 9788245005073
EAN 9788245005073
Språk Nynorsk
Sider 402
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket0 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket