Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Hvordan kan jeg vite at biffen er mør? Kan jeg redde den harde kransekaken? Hvorfor blir ikke maten jevnt kokt i mikrobølgeovnen? Hva skal jeg gjøre for å få sprø svor på skinkesteken? Du har sikkert mange ganger undret deg på hvorfor og hvordan Ingrids resultater i Fjernsynskjøkkenet alltid er så vellykkede. I denne lille boken lærer du noen av knepene fra kokekunstens verden.
Omtale fra forlaget
Hvordan kan jeg vite at biffen er mør? Kan jeg redde den harde kransekaken? Hvorfor blir ikke maten jevnt kokt i mikrobølgeovnen? Hva skal jeg gjøre for å få sprø svor på skinkesteken? Du har sikkert mange ganger undret deg på hvorfor og hvordan Ingrids resultater i Fjernsynskjøkkenet alltid er så vellykkede. I denne lille boken lærer du noen av knepene fra kokekunstens verden.
Forlag Gyldendal
Utgivelsesår 1991
Format Innbundet
ISBN13 9788205193062
EAN 9788205193062
Språk Bokmål
Sider 32
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket1 bokelsker følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket