Pytonslanger i eddik og stekte elefantsnabler

matens historie

av (forfatter).

Gyldendal Tiden 1996 Innbundet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Forfatteren tilbereder en Mulligatawny-suppe en regntung høstdag. Mens han gjør dette forteller han labradoren Sila om matens historie. Han snakker bl.a. om hva folk spiste for 3000 år siden, om hvorfor man begynte å lage syltetøy og når hermetikkboksen ble tatt i bruk. Illustrert.

Omtale fra forlaget

Forfatteren tilbereder en Mulligatawny-suppe en regntung høstdag. Mens han gjør dette forteller han labradoren Sila om matens historie. Han snakker bl.a. om hva folk spiste for 3000 år siden, om hvorfor man begynte å lage syltetøy og når hermetikkboksen ble tatt i bruk. Illustrert.

Bokdetaljer

Forlag Gyldendal Tiden

Utgivelsesår 1996

Format Innbundet

ISBN13 9788210041488

EAN 9788210041488

Språk Bokmål

Sider 81

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket