Psykiske lidelser og kosthold

en informasjonsbrosjyre om kosthold og helse for mennesker med psykiske lidelser

av (forfatter) og Audun Myskja (forfatter).

Stiftelsen psykiatrisk opplysning 2009 Heftet

4 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Brosjyren tar for seg kosthold ved psykiske lidelser. Forfatterne hevder at en kan få det bedre, dempe symptomer og unngå tilleggsplager som psykiske lidelser kan gi, ved å være bevisste på å holde kroppen i form med oppmerksomhet på riktig matinntak og fysisk og mental trening. Brosjyren viser hvilke matsorter og tilleggstoffer i maten en bør unngå, og hva slags mat en bør spise.

Omtale fra forlaget

Vi kan ikke spise oss friske fra angst og depresjon, men vi kan få det bedre, dempe symptomer og unngå tilleggsplager som psykiske lidelser ofte gir, ved å være bevisste på å holde kroppen i form med oppmerksomhet på riktig matinntak og fysisk og mental trening. Nå er heftet kommet i oppdatert drakt, med både nytt innhold og ny forfatter. På en lettfattelig måte gir det svar på en del vanlige spørsmål rundt kosthold og psykisk helse, som "har kostholdet betydning ved angst?", "bør jeg ta kosttilskudd?" og "hva med drikke?".

Bokdetaljer

Forlag Stiftelsen psykiatrisk opplysning

Utgivelsesår 2009

Format Heftet

ISBN13 9788277862309

EAN 9788277862309

Språk Bokmål

Sider 47

Utgave 2

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket