Provence for livsnytere

av (forfatter).

Vigmostad Bjørke 2007 Heftet

2 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Forfatteren presenterer her de beste markedene, de deiligste spisestedene og de mest pittoreske landsbyene i Provence. Her kan du få tips om overnattingssteder utenfor turiststrømmen og få tips om severdigheter i de forskjellige delene av Provence; Alpes-Maritimes, Vaucluse, Haute-Provence, Monaco, Var og Bouches-du-Rhône.

Omtale fra forlaget

Gul mimosa når vinteren er forbi. Blå lavendel når sommeren er på det mest intense. Et slag pétanque under svalende platantrær - med en pastis innen rekkevidde. Eller tærne i sanden og hånden godt festet rundt et glass perlende rosévin ... Provence byr på et spekter av uforglemmelige opplevelser, og ditto fristelser. Journalist og forfatter Hans Petter Treider har i over 20 år trålt Provence og den franske rivieraen på jakt etter små og store perler. I denne boken avslører han sine hemmeligheter. Provence for livsnytere er et uunnværlig reisefølge for alle som vil vite veien til de frodigste markedene, de deiligste spisestedene og de mest pittoreske landsbyene. Som oftest et godt olivensteinkast unna turiststrømmen. God reise - bon voyage! Marché Provençal i Antibes, lunsj i Tourrettes-sur-Loup og vinfest i Biot. Sør-Frankrike er et eventyr for enhver livsnyter.

Bokdetaljer

Forlag Vigmostad Bjørke

Utgivelsesår 2007

Format Heftet

ISBN13 9788241904714

EAN 9788241904714

Omtalt sted Frankrike

Språk Bokmål

Sider 255

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket