Prosjektorganisering

teorigrunnlag og implikasjoner

av (forfatter).

Fagbokforlaget 2002 Heftet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boken gjør det tydelig hva organisasjonsformen står for, hva den kan egne seg for og hva som kan være konsekvenser av å velge en slik måte å arbeide på. Underliggende forestillinger trekkes fram, slik at det blir klart hva som kan være forutsetninger for å velge og ta i bruk prosjektorganisering. Forfatteren analyser og diskuterer også ulike sider ved denne måten å arbeide på. Med litteraturliste og register.

Omtale fra forlaget

Prosjektorganisering er et mangfoldig begrep, og i bokens innledende kapittel presenterer forfatteren en rekke varianter av organisasjonsformen og gjør rede for bakgrunnen for at den er blitt stadig mer aktuell. Videre i boken er det prosjekter av moderat størrelse som står i sentrum, og prosjektorganisering betraktes som en alternativ arbeids- og organisasjonsform både i private og offentlige virksomheter. Hensikten med boken er å gjøre det tydelig hva organisasjonsformen står for, hva den kan egne seg for, og hva som kan være konsekvenser av å velge en slik måte å arbeide på. Underliggende forestillinger trekkes fram, slik at det blir klart hva som kan være forutsetninger for å velge og ta i bruk prosjektorganisering. Avslutningsvis analyserer og diskuterer forfatteren ulike sider ved denne måten å arbeide på. Børre Nylehn (f. 1940) er professor ved Institutt for samfunnsvitenskap ved Høgskolen i Agder og professor II ved Høgskolen i Lillehammer. Han har gitt ut flere lærebøker i organisasjonsteori, blant annet den første boken i Norge som fikk bred utbredelse på fagområdet: Organisasjonsteori, som han ga ut i samarbeid med Han Marius Blegen i 1969. .

Bokdetaljer

Forlag Fagbokforlaget

Utgivelsesår 2002

Format Heftet

ISBN13 9788276745689

EAN 9788276745689

Språk Bokmål

Sider 274

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket