Prosjektanalyse

investering og finansiering

av (forfatter) og Per Ivar Gjærum (forfatter).

Fagbokforl. 2009 Heftet

2 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boken viser hvordan økonomiske analysemetoder kan brukes på konkrete investerings- og finansieringsprosjekter. Fremstillingen er lagt opp slik at man ikke trenger forkunnskaper i faget. Kapitlene følger prosjektanalysen som en trinnvis prosess. Koplingen til norsk virkelighet skjer gjennom 130 nummererte eksempler og ca. 70 oppgaver med løsningsforslag. Med stikkord.

Omtale fra forlaget

I denne boken lærer du å bruke økonomiske analyseteknikker på konkrete investerings- og finansieringsprosjekter. Det er ingen forutsetning at du har forkunnskaper i økonomi generelt eller i finans spesielt. Bokens innholdsrike hjemmeside er utviklet parallelt, slik at bok og hjemmeside fremstår som et integrert og helhetlig læreverk. Mangfoldet i analysemetode og presentasjonsform gir stor fleksibilitet til både foreleser og student. Denne valgfriheten består i faglig bredde, faglig dybde og aktualitet. Boken inneholder 130 nummererte eksempler og ca. 70 oppgaver med løsningsforslag. Hjemmesiden har mange oppgaver med fasit og løsningsforslag, dagsaktuelle saker koplet til lærebokstoffet, lydfiler med kapittelvise oppsummeringer og definisjonslister, formelsamling, regneark for egentrening samt kunnskapstester. Øyvind Bøhren er professor i finansiell økonomi ved Handelshøyskolen BI. Per Ivar Gjærum er førsteamanuensis i bedriftsøkonomisk analyse ved Norges Handelshøyskole.

Bokdetaljer

Forlag Fagbokforl.

Utgivelsesår 2009

Format Heftet

ISBN13 9788245008104

EAN 9788245008104

Språk Bokmål

Sider 530

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

2 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket