Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boka presenterer de enhetsoperasjonene som er felles i mange næringsmiddeltekniske prosesser og som er allmennt brukt. Det blir også drøftet hvordan prosesser kan gjøres mer energiøkonomiske. Har stikkordregister.
Omtale fra forlaget
Prosesslære er et fagområde som vi finner igjen i forskjellige industrigreiner, og særlig i den kjemiske prosessindustrien og i moderne næringsmiddelindustri. I vår tid er produksjonsprosessene svært rasjonelle, og skal vi forstå hvordan de er bygd opp, må vi begynne med produksjonsutstyret og se hvordan det er sammensatt og utformet. De elevene som skal ha undervisning i faget prosesslære, trenger en lærebok som tar for seg de vanligste prinsippene som maskiner og utstyr fungerer etter. Med det som utgangspunkt blir faget mer spennende, og det bløir lettere å forstå hva som foregår i de forskjellige prosessene. Forfatteren har lagt vekt på å lage en slik aktiv bok. Boka er først og fremst egnet for elever på Vg2 matfag, men den er like aktuell og nyttig for andre som skal lære seg det faglige grunnlaget på dette område
Forlag Yrkeslitteratur
Utgivelsesår 2007
Format Heftet
ISBN13 9788258405914
EAN 9788258405914
Språk Bokmål Nynorsk
Sider 164
Utgave 3
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket0 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket