Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boka presenterer de enhetsoperasjonene som er felles i mange næringsmiddeltekniske prosesser og som er allmennt brukt. Det blir også drøftet hvordan prosesser kan gjøres mer energiøkonomiske. Har stikkordregister.
Omtale fra forlaget
Boka presenterer de enhetsoperasjonene som er felles i mange næringsmiddeltekniske prosesser og som er allmennt brukt. Det blir også drøftet hvordan prosesser kan gjøres mer energiøkonomiske. Har stikkordregister.
Forlag Yrkeslitteratur
Utgivelsesår 1999
Format Heftet
ISBN13 9788258404191
EAN 9788258404191
Språk Bokmål Nynorsk
Sider 164
Utgave 2
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket0 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket