Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boka tar for seg de vanligste enhetsoperasjonene i framstillingen av næringsmidler. Boka forsøker også å vise noe av den underliggende teorien for de prosessene som er beskrevet, samtidig som praktiske eksempler skal illustrere teorien. Viktige temaer er også styrings- og reguleringsteknikk og kvalitetssikring. Skrevet for faget prosesslære ved teknisk fagskole, linje for næringsmiddelteknikk, men egner seg godt for alle som arbeider med og er interessert i faget. Har litteraturliste og register.
Omtale fra forlaget
Boka tar for seg de vanligste enhetsoperasjonene i framstillingen av næringsmidler. Boka forsøker også å vise noe av den underliggende teorien for de prosessene som er beskrevet, samtidig som praktiske eksempler skal illustrere teorien. Viktige temaer er også styrings- og reguleringsteknikk og kvalitetssikring. Skrevet for faget prosesslære ved teknisk fagskole, linje for næringsmiddelteknikk, men egner seg godt for alle som arbeider med og er interessert i faget. Har litteraturliste og register.
Forlag Yrkeslitteratur
Utgivelsesår 2002
Format Heftet
ISBN13 9788258404474
EAN 9788258404474
Språk Bokmål Nynorsk
Sider 215
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket0 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket