Boken er beregnet på dem som ønsker å komme i gang med C# og .NET-utvikling. Det forutsettes at man har bakgrunn fra et av språkene i C-familien: C, C++ eller Java. Har stikkordregister.
Programmering i C# er ideell for utviklere som ønsker seg et enklere språk til å utvikle applikasjoner til bruk på Internett og for Visual Basic-utviklere som ønsker å bytte til neste generasjons språk. Programmering i C# er beregnet på dem som ønsker å komme i gang med C# og .NET-utvikling. Boka forutsetter at du har bakgrunn fra et av språkene i C-familien: C, C++ eller Java. Den eneste andre forutsetningen må være at du har lyst til å lære og utforske nye dimensjoner når du skriver applikasjoner. C# er det første komponentorienterte språket i C og C++ familien av språk. Det er et enkelt, moderne, objektorientert og typesikkert programmeringsspråk. C# kombinerer den høye produktiviteten fra Microsoft Visual Basic og den rå kraften i C++. Boken inneholder tips som viser forskjellene mellom Visual Basic, C++ og C# for å hjelpe deg med å velge det beste språket til jobben du skal utføre.
Forlag Gyldendal akademisk
Utgivelsesår 2002