Omtale fra forlaget
Denne boka er skrevet for faget råvarer og produksjon på Vg2 kokk- og servitørfag. Råstofflæren for kurset og fagprøven er dekket i læreboka Råstofflære.Boka er delt inn i sju kapitler. Kapitlene 1-5 dekker den teoretiske delen til fagprøven i kokkfag, mens kapittel 6 inneholder oppskrifter til alle matlagingsmetodene i kapittel 5. Kapittel 7 tar for seg utviklingen i det norske og det internasjonale kjøkkenet og har en egen avdeling med forklaring av navn som brukes i menysammenheng, dessuten faguttrykk og forklaring av dem.
Forlag Yrkeslitteratur
Utgivelsesår 2019
Format E-bok
ISBN13 9788258406355
EAN 9788258406355
Språk Bokmål
Sider 140
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket6 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket