Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Lærebok for for kokker og servitører, men kan også brukes av alle som skal utdanne seg innen et serviceyrke i hotell- og restaurantbransjen, i reiselivet eller i serviceyrker med gjeste-, kunde-, og brukerkontakt.
Omtale fra forlaget
Lærebok for for kokker og servitører, men kan også brukes av alle som skal utdanne seg innen et serviceyrke i hotell- og restaurantbransjen, i reiselivet eller i serviceyrker med gjeste-, kunde-, og brukerkontakt.
Forlag Yrkeslitteratur
Utgivelsesår 1997
Format Kassett
ISBN13 9788258403729
EAN 9788258403729
Språk Bokmål
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket0 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket