Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
For videregående kurs 1 for kokker og servitører, men kan også brukes av alle som skal utdanne seg til et serviceyrke i hotell- og restaurantbransjen, i reiselivet eller andre serviceyrker med gjeste-, kunde- og brukerkontakt. Boken legger vekt på den direkte kontakten med gjesten/brukeren. Med arbeidsoppgaver etter hvert kapittel, litteraturliste og stikkordregister.
Omtale fra forlaget
For videregående kurs 1 for kokker og servitører, men kan også brukes av alle som skal utdanne seg til et serviceyrke i hotell- og restaurantbransjen, i reiselivet eller andre serviceyrker med gjeste-, kunde- og brukerkontakt. Boken legger vekt på den direkte kontakten med gjesten/brukeren. Med arbeidsoppgaver etter hvert kapittel, litteraturliste og stikkordregister.
Forlag Yrkeslitteratur
Utgivelsesår 1996
Format Heftet
ISBN13 9788258402999
EAN 9788258402999
Språk Bokmål
Sider 175
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket0 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket