Profesjonell gjestebehandling - sal og service

for kokkar og servitørar

av (forfatter).

Yrkeslitteratur 1996 Heftet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

For videregående kurs 1 for kokker og servitører, men kan også brukes av alle som skal utdanne seg til et serviceyrke i hotell- og restaurantbransjen, i reiselivet eller andre serviceyrker med gjeste-, kunde- og brukerkontakt. Boken legger vekt på den direkte kontakten med gjesten/brukeren. Med arbeidsoppgaver etter hvert kapittel, litteraturliste og stikkordregister.

Omtale fra forlaget

For videregående kurs 1 for kokker og servitører, men kan også brukes av alle som skal utdanne seg til et serviceyrke i hotell- og restaurantbransjen, i reiselivet eller andre serviceyrker med gjeste-, kunde- og brukerkontakt. Boken legger vekt på den direkte kontakten med gjesten/brukeren. Med arbeidsoppgaver etter hvert kapittel, litteraturliste og stikkordregister.

Bokdetaljer

Forlag Yrkeslitteratur

Utgivelsesår 1996

Format Heftet

ISBN13 9788258409158

EAN 9788258409158

Språk Nynorsk

Sider 175

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket