Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boka tar for seg produktutvikling og kvalitetsutvikling, først og fremst med tankte på næringsmiddelproduksjon i liten skala tilknyttet naturbruksnæringene. Har stikkordregister.
Omtale fra forlaget
Denne boka dekker felles linjefag i produkt- og kvalitetsutvikling for teknisk fagskole, linje for naturbruk. Første del av boka tar for seg produktutvikling og kvalitetsutvikling, først og fremst med tanke på småskala næringsmiddelproduksjon tilknyttet naturbruksnæringene. Andre del gir en praktisk tilnærming til produkt- og kvalitetsutvikling i foredlingsleddet. Teorien omsettes til praksis ved at en følger prosessen med å etablere en småskala næringsmiddelbedrift helt fra idéstadiet. Å starte sin egen bedrift er et stort sprang for de fleste. Hensikten med boka er å gi oversikt over områder som en etablerer erfaringsmessig bør ha tenkt igjennom, forberedt og satt på papiret for å stå best mulig rustet i oppstartingsfasen. Svein Skøien er utdannet cand.agric. ved Norges Landbrukshøgskole og har i mange år arbeidet på Landbrukshøgskolen med forskning, undervisning og informasjon. Han er nå landbrukssjef ved landbrukskontoret i Follo. Torunn Linneberg er sivilagronom fra Norges Landbrukshøgskole med påbygning i markedsføring og etnologi. Hun har arbeidet innenfor områdene eksport, markedsføring, kommunikasjon og produkt- og konseptutvikling i 20 år. Hun arbeider for tiden som inkubatorleder ved Hedmark Nyskapingssenter AS.
Forlag Fagbokforlaget
Utgivelsesår 2002
Format Heftet
ISBN13 9788276746150
EAN 9788276746150
Språk Bokmål Nynorsk
Sider 227
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket0 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket