Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boka gir eit oversyn over korleis artane blåskjel, kamskjel og østers blir produserte under oppdrett. Hovudvekta ligg på norsk produksjonsteknikk, og boka kjem også inn på korleis det tekniske utstyret er bygd opp og fungerer. Den gir greie for vilkåra for å gå i gang med skjelproduksjon. Har stikkordregister.
Omtale fra forlaget
Boka gir eit oversyn over korleis artane blåskjel, kamskjel og østers blir produserte under oppdrett. Hovudvekta ligg på norsk produksjonsteknikk, og boka kjem også inn på korleis det tekniske utstyret er bygd opp og fungerer. Den gir greie for vilkåra for å gå i gang med skjelproduksjon. Har stikkordregister.
Forlag Gan forlag
Utgivelsesår 2002
Format Heftet
ISBN13 9788249203567
EAN 9788249203567
Språk Nynorsk
Sider 78
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket0 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket