Prinsesse på flukt Miniserie: Diamantklubben (6) Milliardæren Benedetto skyr ingen midler for å få prinsessen med seg hjem, selv ikke kidnapping! Prinsesse Amelia rømte hjemmefra for å beskytte familien mot skandale. Nå er det gått to år, og broren hennes, prinsen, har gitt bestevennen sin i oppgave å få henne hjem. Benedetto ser for seg en behagelig uke på yachten sin mens han fører prinsessen hjem igjen, og blir derfor slått i bakken av tiltrekningen han føler for Amelia. Vil han klare å holde løftet han har gitt til prinsen? Åtte av Harlequins bestselgende forfattere har samarbeidet om Diamantklubben, en miniserie fylt med brennhet lidenskap, luksuriøse omgivelser og fortrengte følelser. Er et liv i luksus virkelig så bra som det ser ut til å være? Prinsesse på flukt er sjette del i serien. Kongelig fyrverkeri Miniserie: En midtvinterdrøm (2) Fra skilsmisse til overraskende konsekvenser! Kan kongen overbevise henne om å bli? Da klokken slår tolv nyttårsaften, er det nok for landet Petras' dronning Tabitha. Hun forteller kong Kairos at hun vil skilles. Hun ville aldri ha trodd at det var disse ordene som skulle tenne gnisten igjen for dem begge. Snart eksploderer lidenskapen som deres et eget private fyrverkeri. Det ingen av dem vet, er at etter denne natten kommer alt til å forandre seg, for alltid.
Forlag Harlequin
Utgivelsesår 2025
Serier Harlequin romantikk En midtvinterdrøm (2) Diamantklubben (6)
Genre Romantikk