Prinsens andre sjanse Miniserie: Lenge leve kjærligheten (6) Prins Akil Al-Hamris plan er enkel: å inngå et arrangert ekteskap med prinsesse Tobi Obatola, og dermed få rett til arven sin for så å flykte det fengselet livet hans som kongelig er. Etter bryllupet skal de skille lag. Alt går som planlagt inntil Akil innser at han er forelsket i Tobi. Men for å sikre sin egen frihet, må han la Tobi gå … Et ubeskrevet blad Miniserie: I hennes sko (4) Den kjente krimforfatteren Cameron Travers søker etter en assistent, og Lally Douglas vet at hun er perfekt for jobben! Å hjelpe ham hjemme i hans hus med forundersøkelsene til den siste boken hans, lover både distraksjon og spenning. Kanskje litt mye av det siste, viser det seg snart. Cameron er sjarmerende, hyggelig og fantastisk flott. Men å bli forelsket i sjefen? Det går jo bare ikke!
Forlag Harlequin
Utgivelsesår 2023
Serier Harlequin romantikk I hennes sko (4) Lenge leve kjærligheten (6)
Genre Romantikk