Dette er en bok for deg som er klar for å prøve noen nye grep. Den er ikke bare en ren inspirasjon, men også et våpen for tanke- og idéfangst. Boken er en invitasjon inn i en verden til å øse av, dele på, bli med i og sette sammen til din egen. Du får innsyn i et tenkesett, som inspirasjon for drømmen, talentet og fantasien.
.Opplev en helt spesiell verden: Fantasiminister HC Medlien tar deg med inn i fristaten Lucky Næroset, opp i De utenkte tankers tårn og ut i en overflod av uvante tanker, ord og gjerninger. Dette er ei bok for deg som er klar for å prøve noen nye grep. For er mer enn ren inspirasjon. Den gir deg verktøy og våpen for tanke og idèfangst, men mest av alt er den en invitasjon. Velkommen inn i verden til å øse av, dele på, bli med i og sette sammen til din egen verden. Velkommen til å få innsyn i en mann, signere et manifest, bygge et land og ta i bruk et tenkesett . som inspirator for drømmen, talentet og fantasien. Summen av alt dette kan uttrykkes med verdens enkleste tegn. En prikk. Trolig benyttet av alle mennesker i alle kulturer i alle århundrer. Men med ulik betydning . det er det fine. Tegn en prikk og du har starten på hva som helst. Det er fantasiens buemerke. Og mitt.. Hans Christian Medlien
Forlag De utenkte tankers tårn U8
Utgivelsesår 2005