Praktisk prosessforbedring

en håndbok for IT-bedrifter

av (forfatter), Torgeir Dingsøyr (forfatter) og Nils Brede Moe (forfatter).

Fagbokforlaget 2002 Heftet

1 bokelsker følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boken er en håndbok for små og mellomstore bedrifter som ønsker å komme i gang med systematisk forbedringsarbeid. Metodene og teknikkene i boken er utprøvd i praksis og har vist seg enkle å bruke, samtidig som de kan skaleres etter behov. Boken egner seg også for studenter som ønsker en praktisk rettet innføring i prosessforbedring, kunnskapsforvaltning og organisasjonslæring. Har litteraturliste og register.

Omtale fra forlaget

Raskere, bedre og billigere er utfordringer som IT-bedrifter møter hver dag. Kundenes forventninger skal tilfredsstilles i en verden der stadige endringer, både i omgivelser, organisasjon og teknologi, er regelen heller enn unntaket. En måte å møte disse utfordringene på er å dele kunnskap og erfaring, bruke det andre allerede har erfart. Dette kan virke selvfølgelig, men det viser seg at mange strever med å komme i gang. Dette er en praktisk håndbok for små og mellomstore IT-bedrifter som ønsker å komme i gang med systematisk forbedringsarbeid. Metodene og teknikkene i boken er utprøvd i praksis og har vist seg enkle å bruke, samtidig som de kan skaleres etter behov. Ledere og medarbeidere får nyttige hint og tips for å komme raskt i gang. Dette er en praktisk bok basert på forfatternes forbedringsarbeid i en lang rekke bedrifter de siste syv årene. Studenter som ønsker en praktisk rettet innføring i prosessforbedring, kunnskapsforvaltning og organisasjonslæring, vil også finne boken nyttig.. Tore Dybå er dr.ing. fra NTNU, seniorforsker ved SINTEF Tele og data og gjesteforsker ved SIMULA-senteret på Fornebu. Han har mer enn 15 års erfaring som konsulent og forsker innenfor områdene systemutvikling, prosessforbedring og kunnskapsforvaltning. Torgeir Dingsøyr er dr.ing. fra NTNU og forsker ved SINTEF Tele og data. Han har skrevet artikler om prosessforbedring i IT-bedrifter, kunnskapsforvaltning og undervisning i systemutvikling. Nils Brede Moe er sivilingeniør fra NTNU og forsker ved SINTEF Tele og data. Han har skrevet flere artikler om prosessforbedring i IT-bedrifter.

Bokdetaljer

Forlag Fagbokforlaget

Utgivelsesår 2002

Format Heftet

ISBN13 9788276749144

EAN 9788276749144

Språk Bokmål

Sider 116

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket