Praktisk norsk 2

øvingsbok i grammatikk for voksne innvandrere

av (forfatter) og Tove Sparvath Holmøy (illustratør).

Cappelen 2008 Heftet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Praktisk norsk 2 inneholder varierte oppgaver i norsk språkstruktur. Oppgavene har som mål å aktivisere språkbruken på en måte som kan komme til nytte i dagliglivet. Mange oppgaver er knyttet til praktiske situasjoner, og det oppfordres til mye muntlig aktivitet i klassen. Boka gir en innføring i elementær norsk språkstruktur i form av enkle regler og forklaringer. Illustrasjonene bidrar til å forklare regler og eksempler. Dette er et støtteverk som kan brukes ved siden av andre læreverk, enten som en første innføring i grammatikk, eller for å få samlet og strukturert kunnskapene. Det er ikke nødvendig å ha kjennskap til grammatikk fra før, men man må ha lært en del norsk. Boka passer for kursdeltakere på spor 2 og 3, nivå A2 og B1. Det er ikke nødvendig å ha vært gjennom Praktisk norsk 1 for å begynne på Praktisk norsk 2. Praktisk norsk 2 kan brukes i en klassesituasjon, med kombinasjon av gruppearbeid, diskusjon av løsninger og forklaringer, og til individuelt arbeid, i klassen eller hjemme. Det finnes en fasit bak i boka til øvelser som har et klart svar. I slutten av hvert kapittel er det satt inn testoppgaver som oppsummerer noen hovedpunkter i kapittelet. På nettstedet er det varierte øvelser til hvert kapittel som er selvinstruerende og med direkte respons. KOMPONENTER: Øvingsbok med fasit Elevnettsted, gratis Praktisk norsk 2 er en grundig revisjon av Arbeidsgrammatikk. Norsk som andrespråk.

Forlag Cappelen

Utgivelsesår 2008