Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boka gir en grunnleggende innføring i mikrobiologi og hygiene. Den legger vekt på kunnskaper som har betydning for næringsmiddelbedriftene i dokumentasjon av egenkontroll- og kvalitetssystemer. Boka egner seg dessuten i bedriftsintern opplæring og voksenopplæring. Med forskrifter og stikkordregister.
Omtale fra forlaget
Boka gir en grunnleggende innføring i mikrobiologi og hygiene. Den legger vekt på kunnskaper som har betydning for næringsmiddelbedriftene i dokumentasjon av egenkontroll- og kvalitetssystemer. Boka egner seg dessuten i bedriftsintern opplæring og voksenopplæring. Med forskrifter og stikkordregister.
Forlag Fiskeriforlaget
Utgivelsesår 1998
Format Heftet
ISBN13 9788277920108
EAN 9788277920108
Språk Bokmål
Utgave 3
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket0 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket