Praktisk krise- og beredskapsledelse

etablering av beredskap, potensialbasert, beredskapsledelse, proaktiv stabsmetodikk

av (forfatter).

Universitetsforlaget 2014 Heftet

1 bokelsker følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp bøker hos haugenbok.no Kjøp boka hos Bookis! Kjøp boka hos ark.no

Selg boken hos

Selg boka hos Bookis!

Omtale fra forlaget

Når en organisasjon rammes av en krise- eller beredskapssituasjon, må den handle rasjonelt, forutsigbart og strukturert. Dette sikres best gjennom en metodisk og tilpasset analytisk tilnærming til uønskede hendelser på alle nivå i organisasjonen.


Denne boken beskriver en effektiv, praktisk og velprøvd arbeidsmetodikk som sørger for at organisasjonen handler koordinert, og at ledelsen tenker, prioriterer og kommuniserer riktig under utøvelse av krise- og beredskapsledelse på taktisk, operasjonelt og strategisk nivå.

Det er i krise- og beredskapssituasjoner avgjørende å handle slik at man styrker organisasjonens beredskapsevne, og motvirker naturlige menneskelige reaksjoner som svekker denne. Bruk av Proaktiv stabsmetodikk sikrer dette.

Proaktiv stabsmetodikk er benyttet under krise- og beredskapssituasjoner i petroleumsindustrien siden begynnelsen av 1990-tallet, og er senere videreutviklet og overført også til andre industrier. De gode erfaringene med metodikken har bidratt til at proaktiv håndtering av krise- og beredskapssituasjoner er blitt myndighetspålagt i all petroleumsvirksomhet.

Eksemplene i boken er hentet fra petroleumsindustrien, maritim industri, landbasert industri, frivillige organisasjoner og fra det offentlige, men vil med enkelhet kunne overføres til alle organisasjoner uavhengig av størrelse eller kompleksitet.

Bokens målgruppe er ledere og personell som har oppgaver i en beredskapsorganisasjon, samt personer tar utdanning innen fagfeltet krise- og beredskapsledelse.

Bokdetaljer

Forlag Universitetsforlaget

Utgivelsesår 2014

Format Heftet

ISBN13 9788215020686

EAN 9788215020686

Språk Bokmål

Sider 358

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket