Post Mortem

av (forfatter) og Elisabeth Bjørnson (oversetter).

Gyldendal 2025 Lydfil

1 bokelsker følger dette verket.

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp boka hos ark.no

På slutten av 1980-tallet arver Dag penger og kjøper en rød BMW Cabriolet. Sammen med sin venn Pompe drar han på en roadtrip gjennom Europa. De fester og diskuterer litteratur mens de reiser fra by til by. Pompe viser etter hvert en voldelig og mørk side, noe som bekymrer Dag. I Santander, Spania, møter de den unge servitrisen Sandra, som drømmer om å bli forfatter. Hun blir tiltrukket av Pompe, men Dag føler at han må advare henne om Pompe’s sanne natur før han drar hjem. I november 2008 i Stockholm møter vi Hans Rekke, som får besøk av den spanske etterforskeren Rafael Corales. Corales er besatt av et uløst mord i Santander fra 1988, som han tror er knyttet til andre drap. Han ber Rekke om hjelp til å tyde tegnene seriemorderen etterlater på ofrene. Boken veksler mellom to tidslinjer: Sandras siste dag i Santander og Rekke og Vargas’ jakt på spor i Stockholms litterære miljø. Historien utfolder seg om en seriemorder som manipulerer sin nærmeste venn til å tro at han er medskyldig. Forfatteren Pontus Bremer finner viktige ledetråder i Sandras posthumt publiserte novelle, og Rekke tror han har løst mysteriet. Men er det en illusjon? Er det én eller to gjerningsmenn, og hvor er de nå?

Utgivelsesår 2025

ISBN13 9788205613515

EAN 9788205613515

Serie Rekke og Vargas (3)

Genre Politi og detektiver Krim

1 bokelsker følger dette verket.