Politivettreglene

av (forfatter).

Sono forlag 2024 E-bok

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp boka hos ark.no

Vi har fjellvettregler i dette landet. Det er på høy tid å etablere et tilsvarende sett med politivettregler.
Du kan nyte fjellturen på fantastiske solskinnsdager uten å ha behov for fjellvettreglene. Likevel må du kunne dem. De er ikke laget for vindstille dager med fløyelsløyper og knallblå himmel. De er laget for hurtige værskifter, tåke så tett at du ikke kan se en meter fremfor deg, og for situasjoner der noen skader seg eller blir fanget i et snøskred.

Det samme gjelder for politivettreglene.
De er ikke laget for møtene med politifolk som opptrer ordentlig i jobben sin. Du vil ikke trenge dem der. De er laget for å beskytte deg i møte med politifolk som bedriver maktmisbruk og bryter loven i sitt arbeid, og som har en personlig agenda.

Hvem du møter kan du dessverre ikke vite på forhånd. Begge deler er akseptert av ledelsen i Oslo Politidistrikt. Derfor skal du være forberedt.

Politietterforskeren har brutt loven på fem punkter for å lykkes med en domfellelse.
Det ligger samlet ti lovbrudd i politiet og påtalemyndigheten til grunn for denne domfellelsen. Lovbruddene er bekreftet av flere advokater.

Hvis du tror du bor i et land med et sterkt, objektivt og sannhetssøkende politi som opptrer etisk og ordentlig i sitt arbeid, så kan det bli farlig. Veldig farlig.

Kjenn politivettreglene!

Forlag Sono forlag