Omtale fra forlaget
Poke eller pokebowl har tatt verden med storm. Det er lett å forstå hvorfor! Denne maten har alt: Den er sunn, enkel og rask å lage, den ser lekker og innbydende ut, og den smaker veldig godt. Poke består hovedsakelig av rå fisk, ris, nøtter og marinader, og kan utformes og varieres i det uendelige. I denne boka har poke-kokk Oskar Sellin og matskribent og blogger Helle Øder Valebrokk dykket ned i historien rundt den hawaiiske retten og funnet fram til deilige varianter fra hele verden. Her får du oppskrifter inspirert av Hawaii, Asia, Stillehavet, California, Mexico og Skandinavia, og ikke minst forslag til hvordan du kan bytte ut fredagstacoen og lage et ordentlig sunt og digg poke-party. Med sine karakteristiske food trucks har Oskar Sellin gledet nordmenn med poke bowls siden sommern 2016. Nå har han også startet sin egen poke-restaurant på Bislett i Oslo. Han har skrevet denne boka sammen med matskribent- og blogger Helle Øder Valebrokk
Forlag Vigmostad Bjørke
Utgivelsesår 2018
Format Innbundet
ISBN13 9788241914959
EAN 9788241914959
Språk Bokmål
Sider 130
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket