Pode er seks år og har nett vore på ferie. No er det haust og på tide å byrje på skulen. Men det går ikkje heilt som far, mor, læraren og klassen har tenkt, for det skjer ting med Pode. Han byrjar å miste tennene. Og ein dag står den eine armen hans rett til vêrs. For kvar tann som fell ut blir det heile berre meir og meir mystisk, og Pode blir lettare og lettare, og til slutt mister han heilt fotfestet. Dette er den andre boka om Pode.
Pode mister fotfestet Pode er seks år og har nett vore på ferie. no er det haust og på tide å byrje på skulen. Men det går ikkje heilt som far, mor, læraren og klassen har tenkt, for det skjer ting med Pode. Han byrjar å miste tennene. Og ein dag står eine armen hans rett til vêrs. For kvar tann som fell ut blir det heile berre meir og meir mystisk, og Pode blir lettare og lettare, og til slutt mister han heilt fotfestet. Har du nokon lause tenner? Du kan lese meir om Pode i den første boka om han . Pode, som kom i 1999.
Forlag Samlaget
Utgivelsesår 2000
Genre Humor
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket4 bokelskere følger dette verket.