Plot

julehefte 2018

av (redaktør).

Efrem forlag 2018 Heftet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

Interessen for julehefter øker, og i år kommer PLOT med eget julehefte; et magasin som inneholder julehefte-stoff, men med Plots journalistiske vri. Plot stiller spørsmålet hvor englene er blitt av og løfter fram de gode julefortellingene, i første rekke årets store suksess: «Snøsøsteren» av Maja Lunde. Hovedartikkelen i magasinet handler om de mange komikerne som for tiden som lager underholdning av egen angst, traumer og vonde følelser. Julen er en tid for glede og fellesskap, men ikke for alle. Mytolog og forfatter Terje Nordby bidrar med «Julemytekalender» - 24 fortellinger, en for hver dag i adventstiden. I et lengre intervju med Alf van der Hagen forteller advokat Cato Schiøtz om hva han tror på. Bjørg Vik har skrevet novellen «Maria», les om hvordan den populære julesangen «En stjerne skinner i natt» ble til, og om «Du glade, hellige julemusikk - Fra salmesang til Cola-nissen og bjelleklang.»
PLOT legger vekt på den gode historien. Som i hver utgave (8 pr år) finner du her dokumentarer, artikler om litteratur og eksistensielle temaer som psykologi, filosofi og livssyn. I tillegg byr magasinet på kortere artikler om aktuelle fenomener og finurligheter. God lesning! og God jul!

Bokdetaljer

Forlag Efrem forlag

Utgivelsesår 2018

Format Heftet

ISBN13 9788292922545

EAN 9788292922545

Språk Bokmål

Sider 128

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket