En bok - tre fag. Læreboka er delt i tre hovedområder og omhandler viktige deler av læreplanens mål for programfagene Plantebruk, Omsetning og Gartnerbedriften på Vg3 gartnernæring. I tillegg til å være en lærebok er boka nyttig for den interesserte hobbygartneren. Vi fokuserer på hva vi bruker planter til, hvor og hvordan. Lær om: . Planter som mat og medisin . Bruk av planter ute og inne . Planters farge og form . Rett plante til rett sted . Hageplanlegging . Omsetning, markedsføring og salgstiltak av planter og planteprodukter . Rett behandling av planteprodukter etter høsting . Oppstart og organisering av gartnerbedrift . Produktutvikling I tillegg en rekke oppgaver samt lenker til nyttige steder på Internett. Viken er utdannet Hagebrukskandidat ved UMB. Hun har arbeidet i Mat tilsynet, som herredsagronom, og som lektor. Hun underviser nå i planteproduksjonsfag for gartnere ved Gjennestad videregående skole. Solberg er utdannet ved UMB med doktorgrad innen integrert grønnsaksdyrkning og jobber ved Nordisk Genressurssenter i Sverige.
Forlag Tun
Utgivelsesår 2011
Språk Bokmål Nynorsk
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket2 bokelskere følger dette verket.