Plankeligaen er på sporet av noe kriminelt. I en nedlagt fabrikkbygning er det stor aktivitet midt på natta. Kan PC super være et dekknavn for smuglervirksomhet? Simen, Andreas, Kristian og Daniel bestemmer seg for å spane, men selv om politiet er like om hjørnet, greier skurken å rømme. Når Kristian og Daniel reiser på ferie til California, dukker det plutselig opp noe som ligner på PC super.
Forlag Kabb
Utgivelsesår 2005
Format CD
Serie Plankeligaen (1)
Genre Religiøs litteratur Spenning
Omtalt sted Fredrikstad
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket2 bokelskere følger dette verket.