Plan for en bedre verden

av (forfatter), Eva Joly (medforfatter), Jens Stoltenberg (medforfatter), Rosemarie Köhn (medforfatter), Alf Berg (illustratør) og Plan Norge (utgiver).

Sirene 2004 Innbundet

1 bokelsker følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Eva Joly, Jens Stoltenberg og Rosmarie Köhn skildrer sine forhold til bistandsarbeid, globalisering og bekjempelse av fattigdom. Vi møter også handelsministeren i Kenya og hans norske kone, og utviklingsøkonomen Hernando de Soto i Peru.

Omtale fra forlaget

.Plan for en bedre verden. er en annerledes bok som viser at det nytter å engasjere seg og at det nytter å hjelpe. Vi forteller om alt fra enkeltpersoners engasjement som faddere i Plan til personer og organisasjoners arbeid for å forandre verden på et overordnet globalt nivå. Budskapet er at endring er mulig, og at hundretusener av mennesker allerede har fått et bedre liv, fordi noen velger å jobbe for endring rundt om i verden.

Vi har reist til Senegal med Jens Stoltenberg og sett betydningen av livreddende helse- og vaksinasjonsarbeid i Dakar. Vi har snakket med handelsministeren i Kenya, Mukhisa Kituyi, om hvordan det oppleves å være mottaker av internasjonal bistand. Eva Joly forteller om arbeidet mot korrupsjon, både i fattige og rike land og Rosemarie Köhn reflekterer over tro, håp og religionens rolle i arbeidet for en bedre verden.

Bokdetaljer

Forlag Sirene

Utgivelsesår 2004

Format Innbundet

ISBN13 9788292410035

EAN 9788292410035

Språk Bokmål

Sider 189

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

1 bokelsker følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket